2014. április 22.

Nógrád XXVII. évf. 222. szám 1971. szeptember 21.

4.p.”Kulturális mozaik”
„Apostol-koncert. A kisterenyei művelődési házban szeptember 24-én két előadáson (este fél hétkor és kilenc órakor) ad koncertet a budapesti Apostol-együttes. A műsorban fellép Delhusa Gjon, az idei táncdalfesztivál egyik döntőbe jutott számát előadó, albán származású énekes. Rajta kívül közreműködik még: Maróthi Magda, a salgótarjáni amatőrfesztivál egyik győztese. Az intézmény vezetői a szombat estéken rendszeressé kívánják tenni az Apostol kisterenyei fellépését.”
 
4.p.”Fimtár”
„A megye tanintézeteinek szemléltetőeszköz és filmtára a kisterenyei Gimnáziumban működik. Mintegy 1200 kópia – oktatófilm – áll a nevelők és diákok rendelkezésére. Ötvenöt, vetítőgéppel rendelkező iskola számára kölcsönös rendszeresen filmeket. …”
 
7.p.”Feltűnően nagy siker”  -  Győri László  -
„Kisterenye – BVSC 5:1
Kisterenye, 1000 néző
Változatos küzdelemben, sokat csúszkáltak a játékosok az első 20 percben. … Szünet után óriási iramban küzdött a Kisterenye, záporoztak a lövések. … Az első félidőben egyenrangú ellenfelek küzdöttek. Szünet után nagyon feljavultak a hazaiak, és kitűnő csapatjátékkal szétzilálták az ellenfél védelmét. …”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése