2014. április 30.

Nógrád XXVII. évf. 284. szám 1971. december 2.

7.p.”Kistererenye, a legidősebb csapat”
„13. Kisterenyei Bányász 15  3  6  6  21-24  12.
A Kisterenyei Bányász NB II-es labdarúgócsapata az őszi idényben 15 pont megszerzéséért és a középmezőnyben való végzést tűzte ki célul. A célt nem sikerült elérni. Csak 12 pontot sikerült megszerezni.
-Elsősorban a szerencse pártolt el a csapattól – mondotta Győri László, szakosztályi elnök – Több mérkőzésen jobban játszottunk, több helyzetünk is akadt, mégsem sikerült a góllövés.
Másodszor, a csapat nagyon hullámzó teljesítményt nyújtott. …
…Szokatlanul sok pontot veszített ősszel hazai pályán a Kisterenye. …
…Azt is tudomásul kell venni, hogy a játékosok fölött nem múltak el nyomtalanul az évek. A Keleti csoport legidősebb csapata a Kisterenyei Bányász. Az átlagos életkor 27-28 év között van. A csapatrészek is változóan szerepeltek. Dudás 9, Bibók 8, Horváth, Balla és Gaiger 6 alkalommal szerepelt a jók között. A legtöbb gól (9) az újonc balszélső Dudás lőtte. Tarlósi követi 6 góllal. Az elmúlt évek ’gólgyárosának’ Nagymajdonnak csak két alkalommal sikerült a hálóba találni.
Ősszel Dávid Róbert edző 16 játékost szerepeltetett. Mind a 15 mérkőzésen pályára lépett: Horváth, Bibók, Gaiger, Márton, Tarlósi, Taliga és Dudás. Egyszer hiányzott Orosz, Nagymajdon és Sándor. Balla bevonulásáig mint a 11 mérkőzésen játszott. A sportszerűségi mérleg megnyugtató. Kiállítás nem történt, sárga cédulát nem kapott senki. …”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése