2013. szeptember 3.

Nógrád XX. évf. 133. szám 1964. július 17.



8.p.”Sport – Őszi forduló előtt Kisterenyén”

„Alig fejeződött be még az NB II tavaszi küzdelemsorozata vasárnap már indul az őszi forduló. A Kisterenyei Bányász labdarúgói már csak erre gondolnak és készülnek. Most azonban érdemes visszapillantani az eddig szereplésre.

Van még javítani való.

Az együttes a 12 helyen végzett a 18 csapat közül. Ettől pedig jóval többre képes, hiszen kitűnő játékos gárda áll Takács Lajos edző rendelkezésére.

-Mégsem nyújtották azt a fiúk, amire képesek – mondotta az edző.

-Úgy láttam, hogy egy kicsit az akarással is volt baj…

-Sajnos gyakoriak a sérülések. A legfájóbb a balhátvéd Király sérülése volt, hiszen az első két mérkőzés óta nem játszhatott. Vanya Emil is csupán hét mérkőzést játszhatott, mert tüdőgyulladása visszavetette. Koruhely Gézánál, legtapasztaltabb játékosunknál is gyakori a sérülés, csak hatszor játszott, pedig játékára igen nagy szükség van. …

Mit mutat a statisztika?

Az eddigi mérkőzéseink a tizennyolcas keret tagjaiból tevődik össze a csapat. Legtöbbször, tizenhétszer Csernák és Dobrocsi játszott. Tizenhatszor Magyar Mihály, Tarlósi és Kaszás. A tizennyolc labdarúgó közül tizenhárom játszott jól. Legtöbbször,  - hétszer – Csernák és Szeberényi II., hatszor Tarlósi és Magyar és Szeberényi I. és ötször Dobrocsi. A többiek általában kétszer.

A gőllövő listán Kaszás és Szeberényi II. vezet 5-5 góllal, négyet lőtt Honti és Magyar, hármat Tarlósikettőt Szeberényi I. , egyet pedig Juhász és Bozó. Az együttes elég következetes volt: a Kisterenyén játszott 9 mérkőzésből ötöt nyert, egyet vesztett és háromszor döntetlent mutat a statisztika, de ezután már rosszabb a kép: ötször vereséggel tért haza. …

…A csapatnak és a vezetőknek is, a szurkolóknak is az a céljuk: jobban szerepeljen az együttesük. Ezért kell összefogniuk és akkor valóra válnak terveik. A Kisterenyei Bányász NB II-es labdarúgó csapata többre képes.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése