2013. szeptember 29.

Nógrád XXI. évf. 81. szám 1965. április 6.



4.p.”Az NB II-es labdarúgó csapataink vasárnapja”

„Kisterenyei Bányász – Pénzügyőr SE. 2:2

Kisterenye, 800 néző. … Kisterenye: Csernák – Király, Dobrocsi, Orosz – Bibók, Juhász – Honti, Magyar, Koruhely, Szeberényi II., Kaszás. Edző: Szabó László. …

…Mintegy öt percen keresztül tartott a vendégek fölénye, de ezután átvette a játék irányítását a Kisterenyei Bányász. … Váratlan támadás után húsz méterre a kaputól szabálytalankodott a kisterenyei védelem. … Továbbra is többet támadott a Kisterenye. A 18. percben sikerült az egyenlítés. Honti Koruhelytől kapta a labdát és az gyengén kapura lőtt. … A félidő hátralévő részében a kisterenyeiek támadtak többet, ….

…A második félidőben folytatódott a kisterenyeiek nyomása. A bányász ötös fogat sok támadást vezetett, de a befejező lövéseket nem kísérte szerencse. Az 55. percben Koruhely jó helyzetben fölé lőtte a labdát. Tíz perc múlva ugyancsak Koruhely hagyott ki nagy helyzetet. …

…A 75. percben Szeberényi II. kapujára lőtte a labdát. A 80. percben Koruhely lövése fölé szállt. … Koruhely a kapunak háttal ollózva kapufára lőtte a labdát, mely onnan Szeberényi elé pattan és a balösszekötő biztosan helyezte a labdát a hálóba. 2:2. A 86. percben Koruhelyt gólhelyzetben a 16-oson belül elvágták, a játékvezető sípja azonban néma maradt.

A mérkőzés nagyobb részében többet támadó és sok gólhelyzetet kihagyva a Kisterenyei Bányász győzelmet érdemelt volna. Jó: Dobrocsi, Orosz, Király. …"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése