2014. január 10.

Nógrád XXVI. évf. 87. szám 1970. április 15.

7.p.”Vesztes a néző – Időzavar Kisterenyén”   -  R  -
„Sokan kapkodva fogyasztották el az ebédet vasárnap délben Kisterenyén. Az újságokban megjelent közlemény szerint ugyani az NB II. északi csoportjának Kisterenyei Bányász –Miskolci VSC bajnoki labdarúgó mérkőzés 12:30 órakor kezdődött volna. De nem így történt!
Kisebb cirkusz előzte meg a találkozót. A miskolciak 12:30-ra kérték a kezdést a ligaülésen, a kisterenyeiek pedig 15 órára. Előzetes, telefonon történt üzenetváltás ellenére már vasárnap délelőtt megérkeztek a vonattal a vendégcsapat játékosai. A kisterenyeik kötötték az ebet a karóhoz és nem voltak hajlandók 12:30 órakor kezdeni. Végül egyik fél sem kerekedett felül: ugyanis a találkozó kompromisszum után 14:45 órakor kezdődött el.
Kér volt ezért a hercehurcáért. Ugyani mindennek a levét a hazai nézők itták meg – vagy inkább az ebédjüket nem ették meg.”

7.p.”Erőfelmérés”   -  Tóth András  -
„Jászberényben a városi TS rendezésében bonyolították el a Zagyva Kupa női röplabda tornát. A három csoportban 8 csapat küzdött a helyezésekért. Tavaszi időben, kitűnő talajú pályákon játszották le a mérkőzéseket. Nógrádot mindhárom NB II-es női csapat képviselte: az újonc Kisterenyei Bányász, az SBTC és a Zp. Építők. … A nógrádi csapatok közül  … a Kisterenyei Bányász hatodik. …
…A Kisterenyei Bányász neves fővárosi együttest győzött le első mérkőzésén igen jó játékkal, a FERROGLOBUS csapatát múlta felül minden vonatkozásban. …”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése