2013. október 17.

Nógrád XXII. évf. 48. szám 1966. február 26.

1.p.”Nagy károkat okozott a felfagyás a nógrádi utakon”

„Tíz éve nem volt ilyen nagyarányú felfagyás a Nógrád megyei utakon, mint most februárban, közölte az Egri Közúti Igazgatóság Salgótarjáni és balassagyarmati szakaszmérnöke.

Súlyosan megrongálódott a Kisterenye- Bánréve, a Kisterenye- Mátraszele közötti út egy-egy szakasza….”

6.p.”Rendőrkézre került a kisterenyei betörő”

„Bravúros gyorsasággal, alig néhány óra leforgása után rendőrkézre került a kisterenyei újonnan megnyílt bisztró betörője. S. J. dorogpusztai lakos csütörtökre virradó éjjel, ’látogatást ’ tett a kisterenyei bisztróban. Vassal feszítette fel az ablakrácsot, betörte az üveget, s úgy hatolt az üzletben. Két rúd szalámit, csokoládét, sör kiszolgálására használt blokkot és az üzletvezetőjének villanyborotváját vette magához az éjszakai látogató. a betörés után hajnali három órakor egy tehervonattal Hatvanba utazott, ahol a délutáni órákban a salgótarjáni rendőrség éppen sörözés közben tartóztatta le. S. ’bőkezű’ volt, a lopott sörös blokkokat elosztogatta és itatta cimboráit a hatvani restiben. A blokktömbről 39 korsó és 33 pohár sör kiszolgálására alkalmas szelvény hiányzott. A 22 éves fiatalember eddig ötször volt büntetve betörésért, legutóbb február 11-én szabadult a börtönből. Idejét azóta is csavargással töltötte. Most előzetes letartóztatásban várja az újabb ítéletet.”

6.p.”Áramszünet”

„Kisterenyei község, Sallai, Ady E, Arany J, Abonyi, Petőfi S, Dobó, Széchenyi utcákban valamint a Kastélykert környékén 1966. február 28 – március 5-ig naponta 7-16 óráig.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése