2013. május 7.

Nógrádi Népújság III. évf. 12. szám 1958. február 12.

6.p.”Megválasztották az üzemi tanácsot a Kisterenyei Gépállomáson.”   - Tudósítónktól  -

„Február 3-án a kisterenyei gépállomás dolgozói megválasztották az üzemi tanácsot. A tanácsba Seszták Sándor, Kiscsitári József, Végh Károly traktorosok, Fekete József raktáros, Szomszéd Károly műhelyszerelő és Deák István brigádvezető agronómus kerültek. Nagy és felelősségteljes feladat vár ezekre a dolgozókra. Hiszen nekik kell eldönteni, hogy a gépállomás terven felül elért 376 410 forint nyereségéből hogyan osztják el a 119 638 forintos nyereségrészesedést. Az ő vállukon nyugszik a dolgozók besorolása, valamint a terven felüli nyereségből képzett 34 927 forint vállalatfejlesztési alap célszerű felhasználása is.

Reméljük a megválasztott üzemi tanács sikeresen látja el feladatát. Elősegíti az üzemi demokrácia kiszélesítését, s mindent megtesz a társadalmi tulajdon védelméért.”



8.p.”Labdarúgó csapataink előkészületi mérkőzéseiről.”

„Kisterenyei Bányász – Salgótarjáni SE  6:3

Kisterenyén nem sikerült a salgótarjáni NB II-esek idei első nyilvános mérkőzése. Még az első félidőben kiegyensúlyozott volt a játék, de a második félidőben kiütközött a Salgótarjániak védelmének tehetetlensége, s a kisterenyei fiúk lelkesedése. A mérkőzés jó küzdelmet és változatos iramot hozott.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése