2013. december 29.

Nógrád XXV. évf. 152. szám 1969. július 4.

7.p.”Sport – Ifjúságiak eredményei”
„Kisterenye – SBTC 4:2”

7.p.”A Kisterenyei Bányász Lengyelországban”
„A Kisterenyei Bányász labdarúgó-csapata hatnapos túrán Lengyelországban vendégszerepelt. A napokban hazatért együttes két mérkőzést játszott a túra során. Először Niwkában léptek pályára a terenyeiek a helyi NB II-es csapat ellen. A hosszú út után fáradtan mozgott a csapat és 3:0 arányban vereséget szenvedett.
Hozzá kell tennünk, hogy balszerencsés gólokkal kaptak ki. A következő találkozót Bialska Bialában a város válogatottja ellen játszotta a Kisterenyei Bányász. Az NB III-as együttesekből összeállított hazai együttes jó játékerőt képviselt, s ezért értékes a Kisterenye 3:2 arányú győzelme. A bányászfiúk igen jól játszottak és nagy közönségsikert arattak. Különösen Taliga remekelt, akinek alakítását nem egyszer megtapsolta a közönség. Szeberényi játéka is dicsérhető, aki két gólt rúgott a találkozón.
A vendégszereplés viszonzásaként szombaton lengyel labdarúgó-együttes a Niwka csapata Nógrád megyébe érkezett. A lengyel labdarúgók vasárnap Kisterenyén mérkőznek az NB II-es együttessel.
Az együttesre jó hírek érkeztek. Csapatmunkájuk jó, a játékosok kemények és gyorsak. Szombaton Balassagyarmaton fogadják a Niwka csapatát.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése