2014. március 24.

Nógrád XXVII. évf. 159. szám 1971. július 8.

7.p.”Taliga ősszel is játszik”
„A Kisterenyei Bányász NB II-es labdarúgócsapat – mint tegnap Forgách Simon sportköri elnök elmondotta – alacsonyabb és magasabb osztályból három-négy játékost kíván leigazolni. …Elterjedt hír, hogy Taliga Ferenc abbahagyja, és edző lesz. Az elnök elmondotta, hogy a csapat karmesterére ősszel is számítanak. … A szakosztály vezetésében nincs változás. Dávid Róbert edző szerződése 1972 nyaráig szól, munkájával elégedettek és remélik, hogy a továbbiakban is a Kisterenyei Bányász szakmai munkáját irányítja – közmegelégedésre.”

8.p.”Vasutasnap”
„….Ugyanezen a napon Kisterenyén, a vontatási főnökségen is megrendezik a vasutas napi ünnepséget. Az ünnepségen négy dolgozó kapja meg a Kiváló Dolgozó jelvényt, és átadják a törzsgárda arany, ezüst, illetve bronz fokozatát is, és az ezzel járó pénzjutalmakat.”

8.p.”Hírek”
„-A vietnamiak megsegítésére. A Kisterenyei fűtőház nődolgozói 360 csillagból álló takarót készítettek a vietnami gyerekek részére. A miskolci igazgatóság szakszervezeti bizottsága eljuttatott ajándékokat a vasutasnapon továbbítják a SZOT elnökségéhez.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése